Tervetuloa sivuilleni!

Oma henkinen polkuni alkoi kymmenen vuotta sitten, kun pohdin mitä mielenkiintoista löytäisin seuraavaksi elämään. Tietokoneeni näyttöön ilmestyi Anna-Liisa Nuutisen alkava koulutus, nykyinen Valon koulu. Kävin Valon Kosketus- perustason koulutuksen sekä kolme vuotta myöhemmiin Transformaatiokoulutuksen.

Jälkeen päin miettien koulutus antoi voimavaroja ja ymmärrystä omaan elämänpolkuun. Lisäksi opin ihmisen henkisen anatomian, mikä vaikuttaa kehoon samalla tavalla kuin fyysisen kehon hyvinvointi. Elämä oli mielenkiintoista kokoajan, sillä en tiennyt  mitään henkisyyden perusteista (chakrat, aura, tunnekeho, energiajärjestelmä...) Opin meditoimaan, opin omien ajatusteni voiman, opin tekemään intuitiivisia energiahoitoja. Lisäksi minulle aukesi maailma entisiin elämiin joista sain ymmärrystä nykyiseen elämään. Karman vaikutus ja vahvuus. Elämäni sai aivan uuden merkityksen. Lisäksi olen opiskellut NLP (Neuro-linguistic-programming) perusopinnot. Tällä hetkellä opiskelen ALH (AngelLightHypnosis) koulutuksessa.

Minun elämääni on kuulunut kokonaisen aarrekartan toteutuminen. Omakotitalon rakentaminen, lapset, lemmikit, avioliitto, ihana asuinyhteisö, matkustelu ja vakityöpaikka. Kaikki elämän palaset olivat kohdillaan ja toteutuneet. 

Elämän muutoskohta oli avioero, jonka myötä elämä oli myllerryksessä seuraavat viisi vuotta. Koulutus jonka olin jo käynyt antoi vahvuutta jaksamiseen ja ymmärrystä elämään. Tärkeimpänä oma sisäisen olotilan ja tunteiden tiedostaminen, sulattaminen ja asioiden näkeminen myönteisesti. Oman luovuuden toteuttaminen runoja kirjoittamalla antoi tilaa uusille ajatuksille. Sain elämäni jälleen tasapainoon.

Kaikki mitä matkan varrella opin haluan jakaa, sillä niillä asioilla on ollut minun elämääni suuri vaikutus ja merkitys.  Miten ajatuksen voimalla ja myönteisillä ajatuksilla saa haaveet toteutumaan ja oman sisäisen olotilan pysymään hyvänä. ValoMaailman tuki on läsnä koko ajan! Valaistumisen voi kokea koska vain ja missä vain, josta aukeaa kokonainen uusi maailma!

Elämässä alkoi tapahtua uusi suuri muutos! Uuden parisuhteen muodostuminen, rakkauden kokeminen ja oman luovuuden toteuttaminen! Elämäntehtäväni on kokea iloa ja onnellisuutta, rohkeutta on mennä eteenpäin!

Kiitollisuudella ja Rakkaudesta Elämää Kohtaan!

-Tiia


OMA UNELMAELÄMÄ LÄHTEE AJATUKSISTA!